Advies en netwerk

Curaçao informatie

Curaçao biedt de volgende voordelen voor internationaal zaken doen

 • Een strategische- en veilige ligging, buiten de orkaan zone, en mede daardoor een uitstekend distributie centrum voor het Caribisch gebied, Zuid-, Midden- en Noord Amerika en de Europese Unie.
 • Een goed ontwikkelde haven met inbegrip van een natuurlijke diepzee haven, containerterminal en droogdok met meerdere verbindingen van/naar het Caribisch gebied alsook van/naar Zuid-, Midden- en Noord Amerika en de Europese Unie.
 • Een Internationale luchthaven met uitstekende luchtverbindingen van/naar het Caribisch gebied en van/naar Zuid-, Midden- en Noord Amerika en de Europese Unie.
 • Een uitstekend ontwikkelde financiële dienstensector, inclusief vestigingen van enkele van s’werelds grootste financiële instellingen.
 • Een state-of-the-art telecommunicatie-infrastructuur met high speed internet toegang.
 • Volledig ontwikkelde bedrijventerreinen met flexibele multifunctionele gebouwen.
 • Speciale fiscale voordelen voor bedrijven die actief zijn in de Vrije Zone van Curacao (“Free Zone Curacao”) alsmede voor buitenlandse kapitaal investeringen.
 • Caribisch deel van het  Koninkrijk der Nederlanden, hetgeen toegang biedt tot de Europese Unie.
 • Een stabiele parlementaire democratie.
 • Een onafhankelijk en kwalitatief hoogwaardig Nederlands rechtssysteem.
 • Een hoog niveau van onderwijs, gebaseerd op het Nederlands onderwijsstelsel. Elke afgestudeerde aan de middelbare school is bedreven in tenminste 3 officiële talen: Engels, Nederlands en Spaans.

Wij zijn u graag van dienst

Wanneer u interesse heeft om te investeren in Curaçao, krijgt u met allerlei verschillende instanties te maken.

Uiteraard wilt u, tijdens uw verblijf op ons mooie eiland, uw tijd zo efficiënt mogelijk benutten. Wij bieden u persoonlijke begeleiding bij uw bezoek, wij zijn uitstekend bekend met de gebruiken en gewoonten op het eiland, kennen de weg en beschikken over een uitgebreid netwerk. Ook staan wij voor u klaar als het gaat om praktische zaken, zoals bijvoorbeeld vervoer van uw hotel naar uw zakelijke afspraken. Daarnaast kunnen wij u introduceren bij overheidsinstanties, banken, accountants, belastingadviseurs, advocatenkantoren en trustkantoren op het eiland, voor zover u die niet in uw netwerk heeft.

Curaçao Brokerage biedt buitenlandse potentiële investeerders en ondernemers professionele én persoonlijke begeleiding op Curaçao.

Wat wij bieden:
Eerlijk en onafhankelijk advies.
Anticiperen op zaken waar u mee te maken kunt krijgen.
Meedenken en brainstormen over uw plannen.

Concreet hebben wij antwoord op alle vragen over:

 • Het eiland Curaçao
 • Investeringsmogelijkheden
 • Huizen en commercieel onroerend goed
 • Hypotheken

Ons netwerk op Curaçao

“Ons netwerk wordt uw netwerk!”

Curaçao Brokerage is door de aanwezige Curaçao ervaring en kennis uw juiste partner wanneer het gaat om het uitwerken en initiëren van nieuwe plannen. Daarnaast beschikken wij over een betrouwbaar netwerk waarin o.a. een hypotheek adviseur, een project inrichter en bedrijven die gespecialiseerd zijn in bouwmaterialen, zonne-energie installaties en LED verlichting. Genoemde consultants en bedrijven zijn via Curaçao Brokerage voor u eenvoudig bereikbaar. 

Ons netwerk in de VS en wereldwijd

Curacao Brokerage is op Curaçao de partner van het in de Verenigde Staten gebaseerde Global Project Management, Consulting and Finance, LTD (GPMCF).

Het werkgebied van GPMCF beslaat onder andere: fusies en overnames, gestructureerde financieringen, projectfinancieringen, alternatief risicomanagement, projectmanagement, off shore management en vermogensbeheer. De organisatie geniet, dankzij haar wereldwijd netwerk, nationale en internationale erkenning.

GPMCF heeft ervaring met grote internationale projecten voor Amerikaanse en andere buitenlandse bedrijven. Deze projecten varieren van eerdergenoemde werkgebieden tot alternatieve energie, on- en offshore energie en real estate. Bovendien heeft deze organisatie goede aansluiting gevonden bij grote bouwprojecten, de olie- en gas sector en financiële instellingen over de hele wereld. Daarnaast is GPMCF in samenwerking met grote internationale organisaties betrokken bij belangrijke projectontwikkelingen. De organisatie heeft ook een sterke band met (internationale) overheden.

Maarten Mobach, de oprichter van GPMCF, heeft meer dan 30 jaar ervaring in het werken met een gevarieerde, wereldwijde klantenkring. Hij wordt bijgestaan door een kerngroep van nicheprofessionals en een groot internationaal netwerk van medewerkers en beheert de ontwikkeling van bedrijven voor GPMCF op mondiale basis.

GPMCF heeft zich gericht op de ontwikkeling van wereldwijde marktallianties door middel van strategische samenwerkingsverbanden. Mede hierdoor is men in staat om u toegang te geven tot informatie en diensten die u helpen bij uw conceptontwikkeling en de uitvoering van uw uiteindelijke project.