Aankoopbegeleiding

De huizenkoper heeft behoefte aan feiten

Wie op Curaçao een huis wil kopen vraagt zich al snel af: 

  • Hoe en met wie ga ik te werk? 
  • Welke huizen zijn er beschikbaar?
  • Klopt de vraagprijs?
  • Kan ik op Curaçao een hypotheek krijgen voor mijn favoriete huis?
  • Welke bank biedt me de beste offerte?

Bij de zoektocht naar onroerend goed bieden wij u passende hulp op basis van objectieve informatie, zodat u gemakkelijk en efficiënt de beste keuzes kunt maken.

Wij werken in uw belang prettig samen met vrijwel alle makelaars en projectontwikkelaars op Curaçao, maar zijn daarbij aan geen enkele partij gebonden.
Ons kantoor gaat bewust geen afspraken aan, die een objectief advies in de weg zouden kunnen staan. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat wij voor u het huis zoeken dat het beste bij uw wensen past.

Wilt u bij de aanvraag van een hypotheek begeleid worden? Bezoek de website van Curaçao Financial Advisory Services. www.curfas.com Dit kan uiteraard ook wanneer u zelf al een huis gevonden heeft.

Wij hebben uw favoriete woning gevonden. Wat is dan de volgende stap?

Onze service houdt niet op na het vinden van uw nieuwe woning. Wanneer de financiering geregeld is, wordt u begeleid tot het moment van het ondertekenen van de leveringsakte.

Ons kantoor biedt een betrouwbare aanpak bij alle zaken betreffende de aankoop van uw nieuwe woning, waarbij uw belang voorop staat!

Wij kunnen u ook uitstekend van dienst zijn bij het zoeken naar bouwgrond, een huurwoning, een winkel - / kantoorpand of goede investeringsmogelijkheden.

Waar bent u naar op zoek?

Aarzel niet en neem vandaag nog contact op om u te laten assisteren.