Te koop

Bij aankoopbegeleiding, waar ons kantoor een speciale focus op heeft, wordt voor u steeds de beste selectie gemaakt uit het aanbod van verkoopmakelaars, de ontwikkeling van bedrijfsvastgoed en onze samenwerking met diverse projectontwikkelaars.

Hier volgt een selectie van interessante objecten en projecten waarvoor geen alternatieven zijn.

Palapa Curaçao Resort

Voor het Palapa Curaçao Resort, klik op 'download brochure'

Download brochure (English)
Santa Barbara Plantation

Voor het Santa Barbara Plantation Resort, klik op 'download brochure'

Download brochure (English)
Kasalta Resort

Betaalbare woningen in een resort.
Nog slechts 3 te koop!

Informatie verzoek
Oceanfront Resort

Ocean view appartementen en garden view bungalows.

Download brochure (English)
Seru Boca Estate

Een perceel aan het Spaanse Water

Meer info

Deze prachtige Seru Boca Estate waterkant kavel met uitzicht op de Spaanse Water baai is gelegen in een prive-omheinde enclave binnen Santa Barbara Plantation. Seru Boca Estate heeft een eigen weg met trottoirs, 24-uurs beveiliging, en glasvezelkabel voor high-speed internet, telefoon, televisie en elektriciteit, water, riool-en communicatiesystemen te verbeteren. 
Perceeloppervlakte: 2.540m ² prive-eigendom
Vraagprijs: US$ 1.150.000,- k.k. 

Download brochure

Stille verkoop

Er is ook aanbod van (commercieel) vastgoed, dat vanwege vertrouwelijkheid niet openbaar op de markt worden aangeboden. Het is voornamelijk exclusief aanbod in de hogere prijsklasse.

Waar bent u naar op zoek?

Curacao Brokerage kan uw zorg wegnemen door de zoektocht naar bedrijfsvastgoed, uw woning, een appartementen complex, (boetiek) hotel of bouwgrond op Curaçao voor u op passende wijze uit te voeren. Ons inschakelen bij uw zoektocht bespaart u veel tijd en moeite. Wij werken in uw belang prettig samen met vrijwel alle makelaars en projectontwikkelaars op Curaçao, maar zijn daarbij aan geen enkele partij gebonden.